Thursday, June 15, 2017

Remarc placerea nebuna a magistratilor de a baga oameni dupa gratii

La completul 1aPa ,de la curtea de apel Ploiesti ,toate apelurile inculpatilor au fost respinse.Asta inseamna ca tot ce a dictat judecatoria Ploiesti,e batut in cuie...sau nu chiar,apelurile procurorilor au fost admise...
Daca fura cineva o sticla de bautura dintr-un magazin,trebuie sa execute 1 an.Nu exista pedeapsa cu suspendare in creierul magistratilor.
In Romania media de stat dupa gratii este de 7 ani,in Uniunea Europeana media este de 9 luni,pentru aceleasi lucruri.
Magistratii,ca sa avanseze la functii inalte si ca sa castige bani mai multi,trebuie sa arunce oameni dupa gratii.Daca dau cu suspendare sau achita,au probleme la avansare.Sistemul asta este infect,stalinist.Niste comunisti,cum a fost si Livia Stanciu,isi bat joc de magistratii cinstiti.Se platesc si polite..incompetentii ajung in functii cheie,in timp ce magistratii cinstiti se inraiesc,baga mai multi dupa gratii si in cele din urma sunt si ei avansati.
Penitenciarele sunt pline pana la refuz,au ajuns sa fie si 80 insi pe 25 paturi intr-o celula.Asta si din cauza magistratilor....care in loc sa dea 6 luni-3 ani cu suspendare,au dat cu executare.
Magistratii din Romania sunt niste criminali si vor 26.000 lei pe luna.Dar politicienii astia descreierati,care le fac aceste salarii dementiale magistratilor,ne intreaba si pe noi daca suntem de acord sa le platim aceste salarii?Nu,cretinul de Dragnea spune ca magistratii merita aceste salarii.
Politicienii sunt niste scursuri umanoide care fac orice sa scape de puscarie,prin astfel de masuri bune pentru magistrati.

No comments:

Post a Comment