Wednesday, June 28, 2017

Cacatii de psd-isti,cu Dragnea in frunte,aproape ca le-au dublat salariile magistratilor de la curtile de apel si ICCJ

Un judecator,sef de sectie penala  la curtea de apel,castiga 15.000 lei pe luna.De anul urmator o sa castige 26.000 lei.De ce?Pentru ca Dragnea cel handicapt a spus ca magistratul merita si pentru ca are 20 ani de "munca".
Magistratii nu merita banii astia,ei abereaza de cele mai multe ori,inventeaza pericolul public si isi bat joc de societate.Cei care isi bat joc de societate sunt platiti foarte bine in tara asta.
Abuzurile magistratilor vor fi si mai mari...pentru ca le-au crescut coarnele,odata cu dublarea salariilor magistratilor de la curti si ICCJ..Raspunderea magistratilor nu se va face niciodata...
Daca un judecator de judecatorie castiga acum 7000 lei,el poate sa castige din 2018 de aproap 4 ori mai mult,dar nu mai mult de 23.000 lei pe luna si asta pentru ca are 20 ani de activitate.
Liviu Dragnea e cel mai mare handicapat al Romaniei,l-a intrecut pe Boc.
Dar eu stiu de ce cacatii astia din PSD le-au marit salariile magistratilor.Dragnea spera sa fie achitat in ultimul sau dosar,Daca ia cu suspendare,i se transforma cu executare.In alt dosar are deja o condamnare cu suspndare.Spera sa fie achitat si le arata obrazul magistratilor:" uite,am marit salariile voastre.".Aici nu e vorba doar de Dragnea,aici e vorba de 95% din PSD....aproape toti au probleme cu legea.Asa ca le-au marit salariile magistratilor...bineintels ca astia isi bat joc de noi,pentru ca noi le platitm salariile astea nesimtite,nu Dragnea,din buzunarul sau....desi fiul sau se plimba cu Lamborghini in Teleorman si Teleorman e cel mai sarac judet....Dragnea e seful in Teleorman....posibil sa fie si cel mai bogat de acolo...

No comments:

Post a Comment