Wednesday, June 14, 2017

Boureanu nu doar ca a lovit un politist,dar a si amenintat ca o sa ii sparga fatza

Boureanu l-a amenintat pe politist ca o sa ii sparga fatza...a fost amenintare in forma continuata.A repetat de inca vreo doua ori amenintarea aia.
Boureanu este arestat preventiv,insa cred ca va primi cu suspendare.
Dar cu mine cum ramane?Mi-a dat o tarfa handicapata si acoperita,pe nume Cruceru M. Catalina, 1 an si 9 luni cu executare pe nimic,pe un dosar fabricat de zdreanta penala Hondor Alexandru Mihai de la piccj.CSM ii acopera pe interlopii astia acoperiti,la fel cum si avortonul nereusit de procuror general,augustin lazar,o face.
I-am facut lui Hondor Alexandru Mihai o plangere penala,dar pentru un motiv halucinant si anume pentru ca l-am jignit pe procurer,aceasta actiune s-a clasat.Niste porci ordinary si niste infractori,favorizeaza alti infractorii...astia sunt cacatii din parchetul general,din csm si din inspectia judiciara....dar si in ministerul justitiei sunt niste cacati care ii protejeaza pe infractorii astia.
In ziua condamnarii mele CSM a rasplatit-o pe acoperita de judecatoare Cruceru M Catalina cu un loc de "munca"  la o judecatorie din capitala,cum isi dorea ea.

No comments:

Post a Comment