Saturday, June 10, 2017

De ce trebuie prag la abuz in serviciu?

Abuzul in serviciu nu inseamna coruptie...un functionar public,sau magistrat poate savarsi un abuz in serviciu si fara prejudiciu.CCR a spus ca s poate introduce un prag,insa CCR nu zice ca este obligatiu sa se introduca acel prag.Drept urmare,judecatorii astia care viseaza la 26000 lei pe luna au achitat toti inculpatii care erau acuzati d abuz in serviciu,pe motiv ca sunt grei de cap si nu inteleg ce vrea sa spuna CCR.
Atunci as continua cu o gluma....CCR spune ca se introduce prag si la viol,daca se introduce mai putin de 4 cm,se iarta.
Functionarii publici sunt penibili,pardon,magistratii...ca ei spun ca nu sunt nici functionar publici si nici bugetari...ei se incurca in prag.De ce sa ne mai incurcam si sa mai adaugam prag?
Cei care mi-au facut dosarul penal pot fi acuzati de abuz in serviciu,represiune nedreapta....cea care m-a condamnat...la fel.Numai ca la abuz in serviciu se vrea prag...pot sa faci abuz si fara prejudiciu...sau daca tot se baga prag,atunci sa se bage in codul penal abuz de putere.

No comments:

Post a Comment