Monday, July 3, 2017

Acum e in coma

Avea o voce foarte frumoasa.Nu conteaza ce gen cantaSpun avea pentru ca nu poate sa mai cante.E foarte tanara,trupul ei firav a cedat.Inima ei s-a oprit,a fost resuscitata de medici.In urma cu 5 luni a descoperit ca sufera de o boala necrutatoare.De atunci starea ei de sanatate s-a deteriorat foarte mult.a slabit vreo 30 kg.E numai piele si os.Boala a desfigurat-o.Este de nerecunoscut.Ce a fost si ce a ajuns!Nu se stie cat mai rezista...cateva ore,zile.Nu mai mananca,nu mai bea apa,nu mai deschide ochii.
Sta numai prin spitale,alaturi de cei in faze terminale.La aceasta varsta se putea marita,putea sa aiba copil.A prefrat sa cante,sa s consume.Sanatatea ei nu prea a intersat-o.Ea vroia sa cante,sa ii satisfaca pe cei care au platit-o si au chemat-o la spectacole,aproape in toata lumea.
Pacat!Era tanara,foarte frumoasa....boala insa  e mai puternica,mult mai puternica,iar medicina nu poate face nimic.Dar cati tineri nu se sting din cauza acestor boli?
Ar trbui sa ne facem analize dese,sa descorim din timp boala.Daca e descoprita devreme,aceasta boala poate fi invinsa.In cazul ei boala era ,se pare, generalizata,in faza terminala.In aceasta situatie niciun medic din lumea asta nu mai are ce sa faca.
Eu,daca eram medic,incercam sa fac operatia,desi era riscul sa moara.Pana la urma tot moare....nu putem sti cu cat sange se hraneste o tumora.In urma unor astfel de operatii se pot pierde liri multi de sange.
Medicina este neputincioasa si boala invinge.Isi bate joc .Iti da senzatia ca poti sa o onvingi,dar in realitate te omoara pe ascuns,te distuge psihic.In faza terminala durerile sunt insuportabile....te distruge si fizic,te transpira,te slabeste,iti da febra mare.Te poate slabi si 5 kg intr-o zi.
Nu s mai poate face nimic.E foarte trist,dar adevarat.Minunile exista,dar se pare ca nu si in cazul ei.Unde e Dumnezeu acum?De ce nu o ajuta?

 

No comments:

Post a Comment