Saturday, April 29, 2017

Romania sabotata din toate partile?

Am auzit o tampnie pe un post tv,se zice ca ultima zapada venita peste Romania ar fi fost fabricata in Franta si Italia.Scopul e sa se distruga productia interna a Romaniei si aceste tari sa ne aduca otravurile lor,chimicalele lor.
Pana nu demult se zicea de Rusia ca produce vremea rea Europei,ca razbunare.O simpla zicala pare sa fi devenit realitate:" semeni vant,culegi furtuna".
Atunci ii putem acuza pe francezi si pe italieni de moartea celor doi copii alpinisti,omorati de o avalansa in Retezat?Putem acuza Franta si Italia pentru pagubele aduse?Zeci de stalpi au picat,sute de copaci au cazut pe calea ferata si au provocat intarzieri foarte mari.Nu cred.Dupa mine unii trancanesc la televiziuni,fac rating.Noi suntem mintiti cu televizorul.Altii ne "ameninta" cu cutremure foarte mari.Pana acum nimic nu s-a adeverit.Am si eu un unchi si o matusa ,care sunt naivi si cred orice vad la televizor.Mai nou si mama crede.
Cei care au facut marsavia asta au pus zapada pe directia nord-est,exact tara noastra a fost vizata.Asa se spune la televizor.

No comments:

Post a Comment