Sunday, April 23, 2017

In data de 19 aprilie 2017 un judecator s-a luat de un avocat

Acest judecator,presedinte de complet,s-ar putea sa ma judece pe mine.Inca nu ii dau numele.Dar i-a cerut unui avocat sa isi incheie un nasture.Sa fi fos exces de zel? Am incercat recuzarea lui si e posibil sa il fi enervat foarte rau asta.
Ce e la mine nu e ceva grav.Totul este amplificat,facut din condei foarte,foarte grav,in realitate e doar un biet tzantzar transformat in elefant sau intr-o turma de elefanti.
Ma gandesc ca daca un nasture descheiat l-a enervate atat de rau pe judecator,inseamna ca este foarte exigent,capabil de multe nedreptati.Sau poate ca este tipul judecatorului foarte sigur pe el,care vrea sa se impuna.Nu e un lucru rau asta.Sa vedem ce se va intampla la mine.Un lucru e cert,parchetul general s-a facut de ras,trimitand un astfel de dosar in instanta.Ar trebui ca avansarile sa se faca mult mai greu,Cei care mi-au facut dosarul nu merita sa fi in parchetul general.Sunt foarte slab pregatiti.Intr-o tara civilizata ei erau aspru pedepsiti,nu doar cu excluderea,dar noi ne cumparam cu Rusia,Ucraina si Turcia.La noi nu exista libertate de exprimare.Sau libertatea de exprimare este grav incalcata de magistratii procurori si de o judecatoare cu grad de judecatorie...
 

No comments:

Post a Comment