Thursday, April 20, 2017

Ciumele negre din "justitie"au condamnat un tanar la 25 ani si 7 luni inchisoare

Tanarul era acuzat de o frauda informatica minora....A primit 1 an inchisoare,la care s-au adaugat peste 24 ani,adica o treime din celelalte.Asa ceva nu se poate.Dar noi trebuia sa luam modelul "criminal" al americanilor.Astia care au facut codurile sunt niste criminali...Predoiu e primul pe lista.Astia omoara societatea.
Tribunalul Valcea a hotarat condamnarea lui  Petre Sorin Trasca la 8 luni inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat, 1 an inchisoare pentru spalare de bani si la pedepse de cate 6 luni inchisoare pentru infractiunile de complicitate la frauda informatica,in total 140 infractiuni.
Bine ca sentinta nu este definitiva,insa trebuie sa se schimbe ceva in legislatia actuala,nu este posibil asa ceva.Ce mare smecherie sa se scoata din codul penal sporul de 1/3 din celelalte?Dar nu se vrea.Astia vor sa omoare societatea.Sunt criminali condamnati la 10 ani inchisoare si omul asta ia 25 ani pe asa ceva?
Atunci sa bage pdeapsa cu moartea si sa il execute.Tot cam aia e.Poti sa rezisti, cand vezi ca ti se face o astfel de nedreptate?
In Romania este mai rau decat pe vremea comunistilor,din toate punctele de vedere....codul penal comunist,cel facut in 1968,este mult mai bland decat actualul cod penal.Dar Predoiu e disperat si tipa sa nu se atinga nimeni de codul lui.
Oare doarme bine judecatorul care a dat aceasta condamnare?Se spala pe maini de sange si spune ca asta e legea...macar de s-ar fi abtinut...

No comments:

Post a Comment