Saturday, May 27, 2017

Masonii din Romania ma vor inchis

Traian Basescu este mason,Elena Udrea este mason...iar procurorul Horatiu Razvan Radu,sotul unei judecatoare,parte vatamata,care ma vrea inchis,a primit niste functii foarte inalte,fara sa le merite,pe linie masonica,prin filiera Elenei Udrea.
Dar cine este procurorul Horatiu Razvan Radu?In opinia mea este un mascarici,lucky loser:

Surse din magistratură ne-au vorbit despre subsecretarul de stat Radu, actual agent guvernamental al României pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, ca un personaj deosebit de interesant pentru Executiv, luat în calcul pentru o supraexpunere mediatică de genul celei pe care o presupune nominalizarea pentru CEDO. Fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 şi, într-un final, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – traseu parcurs într-un singur an! – Răzvan Horaţiu Radu devine, în 2006, la 27 de ani, şef al Serviciului de Integrare Europeană şi Programe Phare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.
La un an distanţa, în 2007, procurorul Radu intra în Ministerul Afacerilor Externe, pe un post de subsecretar de stat, devenind Agent Guvernamental al României pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, până în 2011 când, pentru un an, e numit în funcţia de subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Afaceri Europene (devenit, mai târziu, Ministerului Afacerilor Europene).
La fel ca-n orice poveste similară, cu insuficiente informaţii la vedere, traseul profesional al subsecretarului de stat Radu (fost procuror, repet) suprinde şi îşi continuă ascensiunea şi după momentul critic al schimbării Puterii. Mai mult chiar, de la începutul acestui an, din ianuarie 2013, Răzvan Horaţiu Radu a fost rechemat în Ministerul Afacerilor Externe pentru a prelua postul de Agent al Guvernului României pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (cu rang de subsecretar de stat).
Asemeni oricărei alte biografii insuficient de bine “justificate”, promovarea intensă de care a beneficiat procurorul Radu în cariera diplomatică lasă porţile deschise pentru o serie de semne de întrebare. În primul rând, după anul dedicat stagiaturii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman, procurorul ajunge (în cursul aceluiaşi an, 2004) la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (via unui mic popas de 3 luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 6). Desigur, interludiul de la CSM nu a durat mai mult de un an – în fond, viteaza de promovare pare firească pentru magistrat – şi s-a desfăşurat în virtutea unor criterii prea puţin cunoscute. Cum despre experienţa profesională sau vechime în domeniu nu poate fi vorba, presupunem că ocuparea postului de şef serviciu în cadrul CSM s-a produs ca urmare a masterului în Relaţii internaţionale, proaspăt absolvit…
Cu toate acestea, surse din justiţie vorbesc despre o anume susţinere politică de care magistratul a beneficiat, venită dinspre PDL, pe filiera Elenei Udrea. Susţinere care, desigur, i-ar fi permis tranziţia deosebit de comodă între diversele instituţii, prea puţin întâlnită în cazul profesiei inflexibile a procurorului. De altfel, Răzvan Horaţiu Radu face parte din grupul select al procurorilor care – cu sprijinul CSM – au reuşit să pătrundă în Executiv încă de acum câţiva ani, stabilindu-şi deja o reţea de contacte internaţionale. Un alt exemplu similar ar putea fi fostul coleg de minister, procurorul Robert Cazanciuc, ajuns, între timp, ministru al Justiţiei.
Se stie ca procurorul general al Romaniei este mason si a fost pus in functia aia la comanda fostului ministru al justitieiPruna,care este mason.
Laura Codruta Kovesi a fost facuta procuror general  de Basescu, la numai 28 ani,dar nu pe competenta....ea a solutionat doar 3 dosare penale inainte sa fiefacuta procuror general.
Revenind la Horatiu Razvan Radu,cum sa fie facut subsecretarde stat la numai 27 ani?In aceasta functie nu ajunge nici macar unul in varsta de 40 ani.
Masonii au functii,doctorate,cumparate,plagiate...dar si-au facut lege,cei care au doctorat sa li se adauge un spor de 15% din salariul de baza....bataie de joc,din bani publici.

PS:Procurorul Hondor Alexandru Mihai,din parchetul general,cel care mi-a fabricat dosarul,mi-a spus, intr-un moment de sinceritate si prostie, ca sotul judecatoarei Cristina Rotaru Raduma ma vrea inchis
 

No comments:

Post a Comment