Monday, May 8, 2017

Justitia,politicienii,cei din presa sunt masoni

Ei la rele sunt foarte uniti si sunt frati.Sunt frati de loja.Politicienii si cei din presa au fost deconspirati,cei care sunt masoni.E greu de obtinut o lista cu magistratii care sunt masoni.Culmea e ca securistii,politicieniisi cei din presa sunt deconspirati,insa magistratii nu.De ce?Cine ii protejeaza?
Parchetele colaboreaza foarte bine cu presa,la comunicate....parchetul cere presei ca un subiect sa fie "mediatizat"excesiv,cat se poate de mult,ca acesta sa fie mai usor de bagat dupa gratii.
Nu se vrea gratiere,amnistie,e scandal foarte mare pe acest subiect.Marii magistrati tipa cat pot de tare ca nu vor sa se dea amnistie,gratiere,iar fratii lor de loja,retrag imediat amendamentele,proiectele de lege,ordonantele.Daca nu se retrag, politicienii masoni si magistratii ameninta cu iesiri masive in strada.am si vazut ce au facut bilderbergii,masonii si cei din rotary,ca au adunat zeci de mii de oameni.din toata lumea,la miting,in fatza guvernului.
Am vazut cum antena 3 a mediatizat excesiv o invatatoare,chipurile a sistemului,care a intrat saracuta in greva foamei...dupa care aceasta a ajuns in parlament si si-a angajat si fiul in parlament.Aceasta femeie este "frate" de loja cu Dan Voiculescu,Mircea Badea,Mihai Gadea.
Cei din parchetul general sunt masoni,cei din iccj sunt masoni,cei din protv,care au preluat comunicatul cu mine,sunt masoni,astia de la DCNews sunt masoni.
Dosarul meu este facut de masoni,"mediatizarea" mea excesiva ,cu scopul de a ma arunca mai usor dupa gratii,este facuta de masonii din presa si condamnarea nea este data tot de un mason.Masoni sunt si in CSM,IJ,MJ,etc.Astia nu sunt doar acoperiti.Sunt frati de loja.
Romania este condusa de mafie...cea mai puternica mafie,din lume.Executii nu mai exista,,probabil, in mod direct,dar odata aruncat dupa gratii,sigur te lasa sa mori.Sprjin din partea presei nu poti sa ai,pentru ca si ea face parte din aceasta mafie.
Mai putem vorbi de magistrate impartiali?Categoric nu....totul se rezuma la fratie,comanda,camarila...mafie.
PS: Mai jos este o lista cu cei mai cunoscuti masoni din Romania:
https://raduiacoboaie.wordpress.com/2016/01/13/lista-din-2016-a-celor-mai-cunoscuti-francmasoni-din-romania-miscarea-pentru-apararea-ortodoxiei-13-ianuarie-2016/

 

No comments:

Post a Comment